Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Koostisosad: Viinamarjasort 100% Saperavi Valmistamine Kääritamine toimub 6-7 päeva kontrollitud 25-28°C temperatuuri juures. Mukuzani laagerdub uutes tammevaatides minimaalselt 12 kuud. Värvus Värvus on sügav, tumepunane. Aroom Aroom on marjane, tunda küpseid musti marju nagu mustsõstar, põldmari, mustikas, küpseid tumedaid metskirsse, kuivatatud ürte (nelk) ja musta pipart. Maitse Maitselt on vein marjane ja keskmise täidlusega, tunda küpseid musti marju, mustõstar, aroonia, marjatanniine ja musta pipart. Järelmaitse pikk ja marjane. Toidusoovitus Gruusia ja Kaukaasia köök, BBQ lihad, grill-ribid, lambaliha, sea-ja loomaliha, punaveini kastmed, keskmise arenguga laabijuustud. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist.
Alkohol: Jah
Ühik: tk
Põhiühik: l
Mõõdud: 75x310x75
Põhiühik: l
Mõõdud: 75x310x75