Peale sulatamist mitte külmutada.
Koostisosad: Veiseliha 55%,MUNA,riivsai(NISUJAHU),sool,must pipar. Toode vajab termilist töötlemist sisetemperatuurini vähemalt 75°C.
Allergeenid:
- Munad ja neist valmistatud tooted (esineb)
- Gluteen (esineb)
Säilitamine: -18°C
Toitumisalane teave:
Energiasisaldus: 176 kcal / 736 kJ
Rasva: 3 g
Millest küllastunud rasvu: 2 g
Süsivesikuid: 24 g
Millest suhkruid: 1 g
Valke: 16 g
Energiasisaldus: 176 kcal / 736 kJ
Rasva: 3 g
Millest küllastunud rasvu: 2 g
Süsivesikuid: 24 g
Millest suhkruid: 1 g
Valke: 16 g
Ühik: tk
Põhiühik: kg
Mõõdud: 300x70x400
Põhiühik: kg
Mõõdud: 300x70x400
Kaloreid
176
Kõrgus
70
Küllastunud rasvu
2
Laius
300
Põhiühik
tk
Rasvu
3
Sügavus
400
Suhkurid
1
Süsivesikuid
24
Ühik
tk
Valke
16