Koostisosad: suhkur, modifitseeritud tärklis, glükoosisiirup, palmirasv, piimavalk, sool, lõhna- ja maitseaine ( vanilliin ) antioksüdant ( E340 ), toiduvärv (beetakaroteen ). kastme valmistamiseks vahusta pulber külma piimaga, oota 5-10 minutit ja serveeri. Vaniljekreemi valmistamiseks kasuta 50g pulbrit ja 200 ml piima! Lusikat, millega oled maitsnud vaniljekastet, ära aseta uuesti tagasi kastmesse, sest sülje ensüümid võivad kastme tekstuuri vedeldada.
Allergeenid:
- Piim ja sellest valmistatud tooted (esineb)
Säilitamine: Valmissegatud kaste säilib külmkapis 2 päeva
Toitumisalane teave:
Energiasisaldus: 100 kcal / 418 kJ
Rasva: 3 g
Millest küllastunud rasvu: 1.9 g
Süsivesikuid: 16 g
Millest suhkruid: 11 g
Valke: 2.9 g
Energiasisaldus: 100 kcal / 418 kJ
Rasva: 3 g
Millest küllastunud rasvu: 1.9 g
Süsivesikuid: 16 g
Millest suhkruid: 11 g
Valke: 2.9 g
Gluteenivaba: Jah
Ühik: tk
Põhiühik: kg
Mõõdud: 52x170x130
Põhiühik: kg
Mõõdud: 52x170x130
Gluteenivaba
1
Kaloreid
100
Kõrgus
170
Küllastunud rasvu
1.9
Laius
52
Põhiühik
tk
Rasvu
3
Sügavus
130
Suhkurid
11
Süsivesikuid
16
Ühik
tk
Valke
2.9