Kaerajahu 41%,piimaproteiini pulber 17%,munapulber,munavalgepulber,kuiv gluteiin,köögiviljaõli (palmiõli,vadak,paakumisvastane aine: E551,stabilisaator: E451i,antioksüdant E320), nisukiud,lõhnaained.Kuivpärm (kuiva pärmi emulgaator E491) (8g) eraldi pakendis. Võib sisaldada soja jääke. Valmistamine 22-28 kooki: vala paki sisu ja kuivpärm kaussi,segades lisa 330ml sooja vett.Sega korralikult läbi. Kui taigen on ilusti segatud (ei ole tükke),jäta segu 20-30 minutiks seisma. Kasuta märga lusikat taigna tõstmiseks kuumale pannile.Prae mõlemalt poolt kuni kuldpruuni värvuse tekkimiseni. Parim serveerida värskete marjade,moosi või köögivilja kastmega.
kuivas ja jahedas
Ühik: tk
Põhiühik: kg
Mõõdud: 145x213x49
Rasvu: 5.9
Suhkrud: 9.9
Kiudained: 6.3
Valke: 31.3
Kaloreid: 395
Süsivesikuid: 50.9
Küllastunud rasvu: 1.5
kuivas ja jahedas
Ühik: tk
Põhiühik: kg
Mõõdud: 145x213x49
Rasvu: 5.9
Suhkrud: 9.9
Kiudained: 6.3
Valke: 31.3
Kaloreid: 395
Süsivesikuid: 50.9
Küllastunud rasvu: 1.5
Kaloreid
395
Kiudained
6.3
Kõrgus
213
Küllastunud rasvu
1.5
Laius
145
Põhiühik
tk
Rasvu
5.9
Sügavus
49
Suhkurid
9.9
Süsivesikuid
50.9
Ühik
tk
Valke
31.3